Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Το ανέκδοτο με τα καγιέν έχει και συνέχεια.

Στα βήματα του καθηγητή Η. Πολεμαρχάκη φαίνεται πως βαδίζει και η Telegraph η οποία συνεχίζει το παραμύθι με την ύπαρξη πληθώρας Καγιέν στη Λάρισα....
Συνεχίζεται λοιπόν η  παραπληροφόρηση για την φανταστική  πρωτιά της Λάρισας η οποία σύμφωνα με τον Ηρακλή Πολεμαρχάκη, πρώην επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, έχει τους περισσότερους ιδιοκτήτες Πόρσε Καγιέν. Στα βήματα του λοιπόν η Telegraph, η οποία με δημοσίευμά της κάνει λόγο για γρήγορα αυτοκίνητα και χαλαρά δημοσιονομικά ήθη, χωρίς σοβαρή επιχειρηματολογία και τεκμηρίωση με απτά στοιχεία.
«Στην Ελλάδα οι Πόρσε είναι περισσότερες από τους φορολογούμενους που δηλώνουν στην εφορία εισοδήματα 50.000 ευρώ», τονίζει το δημοσίευμα στον τίτλο του.
Η Telegraph αναφέρει πως η αγαλλίαση της Γερμανικής συμφωνίας για να σώσει το ευρώ θα μπορούσε να αποδειχθεί βραχύβια δεδομένου της φοροδιαφυγής των Ελλήνων, ενώ σημειώνει πως σύμφωνα με τον κ. Πολεμαρχάκη υπάρχει πληθώρα Πόρσε Καγιέν στην Ελλάδα τη στιγμή που οι Ελληνες φορολογούμενοι φοροδιαφεύγουν και είναι λίγοι αυτοί που δηλώνουν εισόδημα 50.000 ευρώ και πάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.