Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Συνέλαβαν τον "Σόλωνα"


Ένα από τα ανερχόμενα "αστέρια" του κόσμου της νύχτας, ο 28χρονος, γνωστός με το ψευδώνυμο κι ως "Σόλωνας", συνελήφθη απο το Τμήμα Εκβιαστών, της αστυνομίας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου «περί όπλων»...

Σε βάρος του θηριώδη και εξαιρετικά γυμνασμένου 28χρονου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση, με ποινή κάθειρξης 6 ετών και 4 μηνών για ληστεία, βαριά σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία. Δεν είναι, όμως, η μόνη φορά που έρχεται σε επαφή με τους "σκληρούς" του Εκβιαστών. Πριν από 2μισυ χρόνια, είχε συλληφθεί ως υπαίτιος του θανάτου του 63χρονου επιχειρηματία, Μιχάλη Γιαννουσάκη, ιδιοκτήτη του "Mike's Irish", στην Αγία Παρασκευή. O 63χρονος, γνωστός κι ως Mike ήταν σύζυγος της γνωστής τραγουδίστριας Αλέκας Κανελλίδου. Ο "Σόλωνας" είχε γρονθοκοπήσει μέχρι θανάτου τον 63χρονο, στο μαγαζί του, αφήνωντας την τελευταία του πνοή στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών. Αν και αρχικά είχε συλληφθεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, μετά τη δίκη αφέθηκε ελεύθερος, αφού οι δικαστές δέχθηκαν ότι η συνέπεια θανάτου του 63χρονου δεν ήταν οι γροθιές που δέχθηκε στο κεφάλι αλλά η καρδιά του, η οποία δεν άντεξε.

Από την έρευνα προέκυψε ότι, ο συλληφθείς το βράδυ της 1ης Νοεμβρίου, στο Χαλάνδρι, πυροβόλησε ανεπιτυχώς 3 φορές έναν 44χρονο ονόματι Μακρυγιάννη, με σκοπό να τον δολοφονήσει. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς του "Εκβιαστών" ήταν πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι μάρκας Browning, που έφερε γεμιστήρα με 11 σφαίρες των 9 mm.

Όμως, δεν ήταν μόνο ο Σόλωνας που ήθελε να σκοτώσει. Και κάποιοι άλλοι τον ήθελαν νεκρό. Στις 30 Σεπτεμβρίου ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του είχε δεχθεί πυροβολισμούς από δράστες που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, στη συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Ζαΐμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.