Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Σύλληψη σε δέντρο το είδαμε και αυτο

Ήταν τέτοιος ο θυμός των αστυνομικών που την προηγούμενη εβδομάδα κυνηγούσαν τον 26χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό τριών συναδέλφων τους... που τον συνέλαβαν... πάνω σε ένα δένδρο! Και αυτό ακριβώς είναι η πτυχή της υπόθεσης που συζητείται όσο τίποτε άλλο τις τελευταίες ημέρες στους διαδρόμους του αστυνομικού μεγάρου. Ο 26χρονος καταδιωκόταν ολόκληρη τη νύχτα, είχε καταφέρει να ξεφύγει από τους αστυνομικούς δύο φορές, όμως την τρίτη δεν τα κατάφερε. Προσπάθησε να γλιτώσει σκαρφαλώνοντας πάνω σε ένα ψηλό δένδρο και απ' όπου δεν φαινόταν. Και πράγματι, στην αρχή οι αστυνομικοί δεν είχαν καταλάβει πού ακριβώς βρισκόταν. Αλλά φεύγοντας άκουσαν έναν μικρό θόρυβο και ξαναγύρισαν. Και παρ' ότι τον εντόπισαν και του ζήτησαν να κατέβει, εκείνος παρέμεινε εκεί. Και ένας ένστολος αναγκάστηκε να σκαρφαλώσει κι αυτός στο δένδρο για να τον πιάσει με τα ίδια του τα χέρια...

dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.