Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Το χρονοδιάγραμμα μεταβίβασης των μετοχών στον Πρίγκιπα


Η υπογραφή του συμφώνου ειλικρινούς συνεργασίας (Μemoramdum of Understanding) μετάξύ Γιάννη Βαρδινογιάννη και πρίγκιπα Σουλτάν αλ Σαούντ, άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για την απόκτηση του 54,7% της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μόνο που πριν πέσουν οι οριστικές υπογραφές, πρέπει να μπουν αρχικώς 15 εκατ. ευρώ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου δοθούν οι απαραίτητες εγγυήσεις και άλλα 55 εκατ. ευρώ μέχρι τις...





22 Δεκεμβρίου, ημερομηνία που λήγει το MoU.


Αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα των επόμενων βημάτων έχει ως εξής
18/11: Ολοκλήρωση του οικονομικού ελέγχου της ΠΑΕ

21/11 Καταληκτική ημέρα για την κατάθεση εμβάσματος ύψους 15 εκατ. ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό υπέρ της ΠΑΕ

21/11: Καταληκτική ημερομηνία για επιστολή αξιόπιστης τράπεζας ότι ο πρίγκιπας έχει επιπλέον 55 εκατ. ευρώ για επένδυση εντός των επόμενων δύο ετών

21/12: Καταληκτική ημέρα για την ικανοποίηση των προϋποθέσεων των διατάξεων του νόμου

21/12 Καταληκτική ημέρα για την κατάθεση των 15 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ

22/12: Ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών

Σημειώνεται επίσης ότι 

α) Σε περίπτωση ακύρωσης της συμφωνίας, τα χρήματα θα απελευθερωθούν και θα είναι στη διάθεση του πρίγκιπα.

β) Αν κάποιος καταθέσει ισόποση ή μεγαλύτερη προσφορά, ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ έχει δικαίωμα να καταθέσει νέα ή μεγαλύτερη πρόταση.

γ) Θα επεκταθεί η συμφωνία μίσθωσης μεταξύ του Συλλόγου και των Αθλητικών Εγκαταστάσεων Παιανίας, αναφορικά με τη χρήση του προπονητικού κέντρου για τα επόμενα τρία χρόνια (ως τις 31.12.2014) υπό τους ίδιους όρους και συνθήκες.

δ) Αναφορικά στο νέο γήπεδο, επισημαίνεται ότι: «ο υποψήφιος επενδυτής θα χρηματοδοτήσει την ανέγερση του νέου σταδίου στην Αθήνα, ποσό που υπολογίζεται περίπου στα 150.000.000 ευρώ, με συμφέροντες όρους και συνθήκες για το Σύλλογο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.