Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Δίνουν και παιρνουν τα σενάρια

Για να βγάλουν πρωθυπουργό τους πήρε μια εβδομάδα οποτε για τους υπουργόυς δίνεται μια νεα μάχη με απρόβλεπτες διαστάσεις,  Σχεδόν βέβαιο θεωρείται ότι ο...
κ. Ευάγγελος Βενιζέλος θα παραμείνει υπουργός των Οικονομικών και αντιπρόεδρος της νέας κυβέρνησης. Στην κυβέρνηση αναμένεται να παραμείνουν και ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου και ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης. Και οι τρεις ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικώς από τον κ. Παπαδήμο ότι παραμένουν στα χαρτοφυλάκιά τους. Στο Εσωτερικών τοποθετείται κατά πάσα πιθανότητα ο Τάσος Γιαννίτσης με αναπληρώτρια υπουργό τη Φώφη Γενημματά.

Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου έχει ζητήσει να παραμείνουν στα υπουργεία τους ο υπουργός Εξωτερικών κ. Σταύρος Λαμπρινίδης και ο υπουργός Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος,εε νω θα ηθελε στο νεο κυβερνητικό σχήμα και τον Γιώργο  Παπακωνσταντίνου.

Οι υπουργοί  που αναμενεται να πουν αντιο είναι, Εθνικής Αμυνας κ. Πάνος Μπεγλίτης, Εσωτερικών κ. Χάρης Καστανίδης, Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ηλίας Μόσιαλος, όπως έχει ζητήσει επιτακτικά ο κ. Αντώνης Σαμαράς.

από την Ν.Δ. θα ήθελαν στο υπουργείο Εξωτερικών τον Σταύρο Δήμα ενω στο υπουργείο Άμυνας αναμένεται να οριστεί ο έτερος αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Στο υπουργείο Παιδείας, ως αναπληρωτής, οδεύει ο κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος. Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών αναμένεται να αναλάβει ο σύμβουλος του κ. Αντώνη Σαμαρά κ. Γιάννης Μουρμούρας. Θέση στο υπουργείο Τουρισμού ακούγεται ότι θα καταλάβει ο κ. Πέτρος Αλιβιζάτος.

Από το ΛΑΟΣ υποψηφιότητα για να αναλάβει το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει θέσει ο κ. Μάκης Βορίδης. Ως υποψήφιοι να τοποθετηθούν σε θέσεις υφυπουργών είναι  η κυρία Νίκη Τζαβέλλα και οι κύριοι Αστέριος Ροντούλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.