Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Αυτό και αν είναι ζήτημα ...

Και το θρίλερ στον Dior συνεχίζεται, τουλάχιστον για λίγο ακόμη. Απ’ ότι φαίνεται, οι συνομιλίες ανάμεσα στον γαλλικό οίκο και τον...
Marc Jacobs έφτασαν σε αδιέξοδο και σταμάτησαν, σύμφωνα με το έγκυρο WWD. Ο Jacobs ήταν ο νούμερο ένα υποψήφιος για τη θέση του Galliano στον Dior και και μία συμφωνία μεταξύ των δύο μέτρων φαινόταν επικείμενη. Αλλά καθώς ο σχεδιαστής επέμενε να πάρει μαζί του όλο το σχεδιαστικό του team από τον Vuitton, και η Phoebe Philo–η επικρατέστερη αντικαταστάτρια του Jacobs στον Louis Vuitton– ήταν αποφασισμένη να παραμείνει στο «κεφάλι» του οίκου Celine, οι υπεύθυνοι έπρεπε να ξανασκεφτούν τα πράγματα και -κυρίως- τα πρόσωπα. Ο Alexander Wang, ο Jason Wu και ο Raf Simons είναι μερικοί από τους υποψήφιους που έχουν προσεγγίσει οι άνθρωποι του ομίλου LVMH, και πάλι σύμφωνα με το WWD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.