Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Μέρκελ - Σαρκοζί: «Μα τι κάνετε; Θα χάσετε το δημοψήφισμα»


Αντιμέτωπος με την απροκάλυπτη δυσαρέσκεια των Μέρκελ και Σαρκοζί ήρθε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, στη Σύνοδο των G-20, όταν δια ζώσης τους ανακοίνωσε την τελική του απόφαση να επιμείνει και να προχωρήσει κανονικά σε δημοψήφισμα...




Ο κ. Παπανδρέου, σύμφωνα με Το Βήμα της Κυριακής, εκλήθη από τη γαλλική προεδρία στις Κάννες, για να αντιμετωπίσει την οργή του Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος ήλπιζε ότι με τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου είχε κλείσει το ευρωπαϊκά μέτωπα και θα μπορούσε να αφοσιωθεί στην προεκλογική εκστρατεία του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η συζήτηση μεταξύ του πρωθυπουργού και των εταίρων ήταν σύντομη και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δυσφορούσε όση ώρα μιλούσε ο Έλληνας πρωθυπουργός.

«Τι είναι αυτά που κάνετε; Θα το χάσετε το δημοψήφισμα» τού είπαν οι δύο ηγέτες, όταν ο κ. Παπανδρέου ανέλυσε τα πλεονεκτήματα του δημοψηφίσματος και ευθέως έθεσαν διπλό τελεσίγραφο για το ερώτημα του δημοψηφίσματος και την ανάγκη συναίνεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.