Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Δύο συγκεντρώσεις το απόγευμα στο Σύνταγμα την ώρα της ψηφοφορίας

Συλλαλητήριο οργανώνει το ΚΚΕ σήμερα στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα, ενόψει της ψηφοφορίας στη Βουλή για την παροχή ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Το ΚΚΕ  σε ανακοίνωση του...


«καλεί τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους νέους της Αττικής σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Παράλληλα, καλεί «σε συμπόρευση ώστε να παρεμβεί ο ίδιος ο λαός πιο αποφασιστικά στις εξελίξεις. Να αποτύχουν τα εκβιαστικά τρομοκρατικά διλήμματα που θέτουν η κυβέρνηση και τα κόμματα της πλουτοκρατίας, η ΕΕ». Εκει θα βρισκεται και η Αλεκα  Παπαρήγα. Μια ωρα νωριτερα στις 5 στην πλατεία Κλαυθμώνος, καλεί το δίκτυο συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ.
«Μπροστά στα σενάρια που εκπονούνται για τη νομιμοποίηση και απαρέγκλιτη εφαρμογή της απαράδεκτης ευρωπαϊκής συμφωνίας και των συνοδευτικών αντιλαϊκών πολιτικών που υποθηκεύουν το μέλλον των εργαζομένων και της χώρας, είναι επιτακτικά αναγκαίο να παρέμβουν μαζικά οι εργαζόμενοι και ο ελληνικός λαός», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.