Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Άγριο ξύλο και τραυματίες σε συμπλοκές χούλιγκαν της ΑΕΚ και του ΠΑΟ, στην Πάτρα


Ο φιλικός αγώνας παλαιμάχων, για φιλανθρωπικούς σκοπούς, στην Πάτρα, πνίγηκε στο αίμα από χούλιγκαν του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ...




Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 3.30 μετά το μεσημέρι. Στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά διεξαγόταν το φιλανθρωπικό τουρνουά των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, της Καλαμάτας και της Παναχαϊκής. Το ποδοσφαιρικό τουρνουά θέλησαν να διοργανώσουν οι παλαίμαχοι της πατρινής ομάδας γιορτάζοντας τα 120 χρόνια ιστορίας από την ίδρυσή της.

Πώς έγινε αυτό; Μία ομάδα από τους οπαδούς της ομάδας των «κιτρινόμαυρων» βγήκαν από το γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ – Καλαμάτας και ήρθαν αντιμέτωποι με οπαδούς του Παναθηναϊκού που είχαν ήδη οργανωθεί έξω από το γήπεδο.

Και οι δύο ομάδες οπαδών ήταν από ότι φάνηκε οργανωμένοι αφού είχαν στην κατοχή τους ρόπαλα, μαχαίρια και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν συνολικά 8 άτομα και οι δύο από αυτούς να νοσηλεύονται σοβαρά στο νοσοκομείο, αφού φέρουν χτυπήματα σε όλο τους το σώμα.

Αρχικά στο γήπεδο δεν υπήρχε αστυνομία, καθώς επρόκειτο για φιλανθρωπικό παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια το γήπεδο γέμισε με αστυνομικούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.