Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

EPSO: Διαγωνισμός για βοηθούς στον τομέα της γραμματείας

Γενικό διαγωνισμό με εξετάσεις για την κατάρτιση εφεδρικού πίνακα προσλήψεων Βοηθών στο τομέα της Γραμματείας διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO)....
Ο διαγωνισμός αποσκοπεί στην κατάρτιση εφεδρικών πινάκων για την πλήρωση κενών θέσεων στα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αφορά Βοηθούς (AST 1) στον τομέα της γραμματείας για τις ακόλουθες γλώσσες: ελληνικά (EL), αγγλικά (EN), εσθονικά (ET), φιλανδικά (FI), γαλλικά (FR), ιρλανδικά (GA), ουγγρικά (HU), ιταλικά (IT).

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν περατώσει σπουδές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πιστοποιούμενες από δίπλωμα/πτυχίο στον τομέα της γραμματειακής υποστήριξης, είτε να έχουν περατώσει σπουδές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, πιστοποιούμενες από δίπλωμα το οποίο παρέχει δικαίωμα εισόδου στην ανώτερη εκπαίδευση, και να έχουν επαγγελματική πείρα τουλάχιστον τριών ετών στον τομέα της γραμματειακής υποστήριξης, της οποίας τα καθήκοντα συνδέονται άμεσα και κατά το μεγαλύτερο μέρος τους με τα καθήκοντα γραμματείας

Οι υποψήφιοι πρέπει να εγγραφούν ηλεκτρονικά, ακολουθώντας τη διαδικασία που αναφέρεται στο δικτυακό τόπο της EPSO, περισσότερες πληροφορίες στο EPSO: Online application Manual. Προθεσμία υποβολής μέχρι 20 Δεκεμβρίου 2011 στις 12 το μεσημέρι, ώρα Βρυξελλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.