Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Αραβωνιάζεται η Britney Spears ;

Τα λαγωνικά από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού είναι απόλυτα σίγουρα ότι η Britney Spears έως το τέλος του έτους θα έχει αρραβωνιαστεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο σύντροφός της... Jason Trawick, τις τελευταίες ημέρες δεν έχει αφήσει κοσμηματοπωλείο για κοσμηματοπωλείο προσπαθώντας να επιλέξει το δαχτυλίδι που θα της χαρίσει όταν θα κάνει την πρόταση.

Η Britney αυτό τον καιρό βρίσκεται σε περιοδεία και ο στόχος είναι μόλις τελειώσει από τις υποχρεώσεις της να πάνε για διακοπές όπου θα της κάνει τη μεγάλη ερώτηση. Σύμφωνα με την οικογένεια της star ο Jason και η Britney είναι πολύ ερωτευμένοι και μάλιστα υπάρχει εξαιρετική χημεία μεταξύ των παιδιών της Britney και του Jason. Αν τελικά ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας αυτός θα είναι ο τρίτος γάμος για την Britney Spears.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.