Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Τράπεζα FACEBOOK πάμε για συναλλαγές

Φτάσαμε στην εποχή που από το Facebook μπορούμε πλέον να στείλουμε και λεφτά! Η PayPal ξεκίνησε μία νέα εφαρμογή για το Facebook που επιτρέπει να στείλετε χρήματα σε οποιονδήποτε... στη λίστα φίλων σας, με τη συνηθισμένη λίστα όρων και προϋποθέσεων, που απαιτεί η Paypal.

Μετά την είσοδο στο Facebook και την εξουσιοδότηση της εφαρμογής, θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε το PayPal και να μεταφέρετε χρηματικά ποσά σε άτομα με τα οποία είστε συνδεδεμένοι -πρέπει να έχουν και αυτοί λογαριασμό στο Paypal-, προσθέτοντας έτσι ένα επιπλέον στρώμα ασφάλειας για την διαβόητη αδιάβλητη υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών.

Οι πληρωμές -τόσο αποστολής χρημάτων όσο και λήψης- είναι δωρεάν, αρκεί και οι δύο χρήστες να χρησιμοποιούν τραπεζικούς λογαριασμούς από πιστωτικά ιδρύματα των ΗΠΑ. Σε περίπτωση τώρα που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, τότε η PayPal θα συλλέγει το 2,9% (είτε από τον αποστολέα ή τον παραλήπτη), με ένα 30-σεντ τέλος επεξεργασίας εκκίνησης. Αν επιθυμείτε να αποστείλετε χρήματα στο εξωτερικό, η προμήθεια κυμαίνεται από 0,5-3,9%, ανάλογα με διάφορους παράγοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.