Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Ελληνική απάντηση στο "fuck you papandreou" [BINTEO]

Τον Έλληνα Πρωθυπουργό όπως και τους Έλληνες πολιτικούς, έχουν δικαίωμα να τους σχολιάζουν και να τους σατιρίζουν ΜΟΝΟ οι Έλληνες. Γιατί αυτοί τους γνωρίζουν, αυτοί τους εξέλεξαν και γιατί αυτοί είναι εν τέλει οι άμεσοι αποδέκτες της πολιτικής τους. Και είναι διαφορετικό να σατιρίζεις τον Έλληνα Πρωθυπουργό, όποιος κι αν είναι αυτό, και εντελώς διαφορετικό να τον καθυβρίζεις. Η απάντηση λοιπόν, στο κατάπτυστο γερμανικό βίντεο κλιπ, ήρθε από τους Έλληνες. Δείτε το....


"Merkel wird nicht immer sehen, GRIECHISCH PEOS" τιτλοφορείται το ελληνικό βίντεο, κι όσο σκληρό κι αν ακούγεται σημαίνει "Μέρκελ δε θα δεις ποτέ ελληνικό πέος" και περιέχει κυρίως πλάνα της Μέρκελ από το ξεσάλωμα που είχε κάνει ούσα κατά πολύ νεότερη (όχι, όμως, και ομορφότερη ή πιο... λυγερόκορμη) σε beach club της Μυκόνου. Κατά τη διάρκεια του βίντεο, ο στίχος που ακούγεται στα γερμανικά αναφέρει: "σας πηδήξαμε στην κατοχή ναζί, σας πηδάμε και τώρα, Μέρκελ αμαντέους δε σου δίνει κανείς Έλληνας το πέος". 

Απολαύστε το:


* το βίντεο δημιούργησαν οι συντάκτες του blog Anemos5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.