Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Στο νοσοκομείο ο George Michael - Aκύρωσε την περιοδεία του

Τα προβλήματα υγείας που παρουσίασε τον τελευταίο καιρό ο Βρετανός μουσικός George Μichael τον ανάγκασαν να ακυρώσει την περιοδεία του σε ευρωπαϊκές πόλεις....
Η Connie Filippello, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του διάσημου τραγουδιστή, δήλωσε ότι οι προγραμματισμένες συναυλίες του στη Βιέννη, στο Στρασβούργο, στη Γαλλία και στην Ουαλία, έχουν αναβληθεί ως αποτέλεσμα της κατάστασης της υγείας του.

Η ίδια επιβεβαίωσε το λόγο της νοσηλείας του 48χρονου σταρ, λέγοντας ότι "διαγνώστηκε με πνευμονία και αυτή τη στιγμή λαμβάνει την κατάλληλη θεραπεία".

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε αυτόν τον χρόνο που το πρώην μέλος των "Wham!" ακυρώνει συναυλία λόγω ασθένειας. Τον Οκτώβρη ακύρωσε μια από τις τρεις εμφανίσεις του στο London's Royal Albert Hall η οποία επαναπρογραμματίστηκε για τον Μάιο του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.