Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Προβλήματα για τα iPod nano πρώτης γενιάς

H Apple μπορεί να απασχολείται τις τελευταίες ημέρες με τα προβλήματα μπαταρίας του iPhone 4S, αλλά μάλλον αυτό δεν ήταν και το μοναδικό σημαντικό ζήτημα που ήρθε μπροστά της....Σύμφωνα με post που έγινε στο επίσημο site της εταιρίας του Κουπερτίνο την Παρασκευή, ορισμένα iPod nano πρώτης γενιάς παρουσιάζουν φαινόμενα υπερθέρμανσης της μπαταρίας τους, δημιουργώντας έτσι σοβαρό ενδεχόμενο για περαιτέρω προβλήματα στους χρήστες.

Γι’ αυτό το λόγο, η εταιρία ξεκίνησε σε παγκόσμιο επίπεδο ένα πρόγραμμα αντικατάστασηςπροβληματικών συσκευών, οι οποίες έχουν αγοραστεί από το Σεπτέμβριο του 2005 έως και το Δεκέμβριο του 2006. Για να δείτε αν η συσκευή σας χρίζει αλλαγές, δεν έχετε παρά να δηλώσετε τοserial number της στην ειδική σελίδα της Apple

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.