Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Είχε εισπράξει 28 φορές το επίδομα τοκετού!!!

Μια... πολύ ωραία μηχανή είχε "στήσει" προκειμένου να εισπράτει παράνομα επιδόματα από τον ΟΑΕΔ.Μέχρι σήμερα που συνελήφθη επ'αυτοφώρο.Συγκεκριμένα, στο Υποκ/μα Νίκαιας του ΟΑΕΔ διαπιστώθηκε περίπτωση ...


φερόμενου ως ασφαλισμένου, ο οποίος προσκόμιζε πλαστές βεβαιώσεις εργοδότη στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, σύμφωνα με τις οποίες δικαιωνόταν επιδομάτων ανεργίας. Στη συνέχεια, κατέθετε τις βεβαιώσεις ανεργίας στο ΙΚΑ της περιοχής και του εχορηγείτο ασφαλιστική ικανότητα με την οποία εισέπραττε βοηθήματα τοκετού, χρησιμοποιώντας πλαστές ληξιαρχικές πράξεις γέννησης. Συνολικά εισέπραξε 28 βοηθήματα για τοκετούς που δεν πραγματοποιήθηκαν στο σύνολό τους.Το ΙΚΑ ήδη ξεκίνησε τις διαδικασίες για να του επιστραφούν τα χρήματα και προχωρά σε νέους ελέγχους προκειμένου να εντοπιστούν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις απάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.