Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

60 ευρώ τη βραδιά για σαλέ 4 ατόμων (όχι στην Ελλάδα βρε κουτά)

Οι δικοί μας ξενοδόχοι διαμαρτύρονται ότι μένουν άδεια τα ξενοδοχεία τους,αλλά οι τιμές παραμένουν ψηλές.Θα μας πείτε "πως θα βγούνε και αυτοί" με το ΦΠΑ στο 23%;Οι ξενοδόχοι όμως στη γειτονική Βουλγαρία και...


 συγκεκριμένα στο χειμωνιάτικο παραθεριστικό θέρετρο Μπάσνκο δεν προλαβαίνουν να απαντάνε στα τηλέφωνα από Έλληνες που θέλουν να πάνε για Χριστουεγννιάτικες διακοπές στη Βουλγαρία, κυρίως λόγω χαμηλού οικονομικού κόστους.Για να έχει κανείς μέτρο σύγκρισης, να αναφέρουμε π.χ. ότι μια μεζονέτα-σαλέ των 80-90 μέτρων με τέσσερα κρεβάτια μπορεί να τη βρει κανείς στο Μπάνσκο στην τιμή των 60 ευρώ τη βραδιά. 'Η αν κλείσει έγκαιρα να βρει ένα δίκλινο δωμάτιο σε ξενοδοχείο των τεσσάρων αστέρων με ημιδιατροφή στην τιμή των 50-60 ευρώ τη βραδιά - υπάρχουν προσφορές για ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία που ξεκινούν ακόμη. Οσο για το φαγητό, δύο άτομα με 20-25 ευρώ μπορούν να απολαύσουν ένα γεύμα μαζί με το ποτό τους στις ταβέρνες της περιοχής. Σε χαμηλά επίπεδα τιμών είναι και τα πακέτα που προσφέρουν τα ελληνικά ταξιδιωτικά γραφεία. Από τη Θεσσαλονίκη π.χ. μαζί με μεταφορά και τρεις διανυκτερεύσεις κυμαίνονται γύρω στα 150 ευρώ το άτομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.