Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Στο 80% η ανεργία στους ηθοποιούς!!!

Κάθε προηγούμενο έχει ξεπεράσει και η ανεργία των ηθοποιών, που υπολογίζεται οτι ξεπερνά το 80%. Με απόφαση του υπουργείου Εργασίας επιχορηγούνται πλεον απευθειας οι άνεργοι ηθοποιοι και όχι οι σχολές κατάρτισης, σε μία εξέλιξη που προκαλεί αντιδράσεις.

Άνθρωποι του θεατρου ( Κώστας Γεωργουσόπουλος , Κάτια Δανδουλάκη) και ιδιοκτήτες δραματικών σχολών ζήτησαν σήμερα διευκρινίσεις από την πολιτική ηγεσία του υπουργειου Εργασίας για την ματαίωση διαγωνισμού συμμετοχής στην διαδικασία επαγελματικής κατάρτισης ανέργων ηθοποιων απο σχολές θεάτρου, μεταξύ των οποίων και η μη κερδοσκοπικού χαρακτηρα ανώτερη δραματική σχολή "Βασίλης Διαμαντόπουλος".
Ο υπουργός Εργασίας διευκρίνισε ότι στο εξης οι άνεργοι ανάμεσά τους και οι άνεργοι ηθοποιοί θα προμηθεύονται ένα voucher θα αποφασίζουν οι ιδιοι για τα προγραμματα καταρτισης τα οποία θα παρακολουθουν και οχι οι σχολες, τα ΙΕΚ και τα ΚΕΚ, οπως γινοταν μεχρι τωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.