Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Sinead O'Connor: Σε αναζήτηση μαριχουάνας την πρώτη νύχτα του γάμου

Νέες αποκαλύψεις βγαίνουν για το χωρισμό της Sinead O'Connor από τον σύζυγό της. Οι δηλώσεις περί άγριας πλευράς της αρχίζουν να ξεδιαλύνονται....Η πρώτη νύχτα του γάμου τους δεν ήταν η κλασσική. Αντίθετα επιδόθηκαν σε αναζήτηση μαριχουάνας σε κακόφημους δρόμους του Λας Βέγκας. Αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε στο σύζυγό της ο οποίος είναι σύμβουλος κατά των ναρκωτικών.

"Καταλήξαμε σε ένα μέρος κάπως επικίνδυνο. Δε φοβήθηκα αλλά εκείνος είναι σύμβουλος κατά των ναρκωτικών. Τι σκεφτόμουν άραγε;", ανέφερε.

"Ο άνδρα μου επηρεάστηκε αρνητικά από αυτό που έγινε ενώ παράλληλα τον επηρέασαν άτομα από το περιβάλλον του. Ήταν ξεκάθαρο πως αν έμενα μαζί του θα έχανε πολλά", είπε χαρακτηριστικά. Αν και μόλις 18 μέρες παντρεμένη η ίδια αισθανόταν πως ζούσε σε φέρετρο ενώ έβλεπε και τον ίδιο να μην είναι καλά και έτσι από σεβασμό και αγάπη πήρε την απόφαση να χωρίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.