Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Προσφορά τροφίμων στον Άγιο Παντελεήμονα για τα φτωχά παιδιά στην Αθήνα

Προσφορά τροφίμων για βοήθεια των φτωχών παιδιών στην Αθηνα δέχεται η ενορία του Αγίου Παντελεήμονα στη Μακεδονίτισσα και η εκκλησία Αγίου Γεωργίου στα Λατσιά....

Διαβάστε την ανακοίνωση.

«Συγκλονιστικά όσο και ανησυχητικά είναι τα όσα περιγράφει ο Α΄ Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αθηνών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται πολλά παιδιά σε σχολεία της Αθήνας, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες τους. Σύμφωνα με ανακοίνωση του, έχουν καταγραφεί και κρούσματα λιποθυμίας μαθητών εξαιτίας της ασιτίας.

Βλέποντας την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει πολλοί αδελφοί μας στην Ελλάδα, η ενορία μας συμπαραστέκεται έμπρακτα αποστέλλοντας τρόφιμα για την ενίσχυση των οικογενειών που τα έχουν ανάγκη. Τα παιδιά λιποθυμούν στα σχολεία λόγω πείνας. Ψάχνουν στα σκουπίδια για να βρουν κάτι να φάνε. Όσοι θέλουν να προσφέρουν τρόφιμα τα οποία να μην αλλοιώνονται μπορούν να επικοινωνήσουν με τον π. Νεκτάριο στο τηλ. 99875734. Από τις 28 Νοεμβρίου είναι ανοιχτή η εκκλησία του Αγ. Παντελεήμονος στον Αρχάγγελο να δέχεται τα τρόφιμα.
Είδη που μπορούμε να στείλουμε:

Μακαρόνια, όσπρια, ρύζι, παιδικές τροφές, ζάχαρη μπισκότα, λάδι, αλεύρι, παξιμάδια, τόνους, γάλα σε κονσέρβες, δημητριακά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.