Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

H Adele ξεπέρασε μέχρι και την Winehouse!

Έγραψε ιστορία στα charts η Adele. H 23χρονη τραγουδίστρια με την καταπληκτική φωνή, κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και την Amy Winehouse, αφού το album της «21», έγινε το album με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Βρετανία...
τον 21ο αιώνα, ξεπερνώντας σε πωλήσεις το “Back to Black” της Amy Winehouse.
Συνολικά, το «21» πούλησε 3,4 εκατομμύρια αντίτυπα από την ημέρα της κυκλοφορίας του, με αποτέλεσμα το «Back to Black» της Winehouse, να φάει τη σκόνη της, πουλώντας 3,3 εκατομμύρια αντίτυπα.

Χαρακτηριστικό είναι πως η Adele, κατάφερε με το «21», να παραμένει στο top 5 του album chart για 45 εβδομάδες, ενώ είναι και το album με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε όλο τον κόσμο για το 2011.

Δεν έχουν τέλος τα καλά νέα για την νεαρή τραγουδίστρια, η οποία εκτός από τις χαρές για το album της, είναι υποψήφια και για έξι βραβεία Grammy. Τι κι αν μόλις πριν λίγο καιρό επανέκτησε ξανά τη φωνή της έπειτα από την πολύ σοβαρή επέμβαση στην οποία υπεβλήθη στις φωνητικές της χορδές που αιμορραγούσαν; η Adele με αυτές τις εξελίξεις δηλώνει ξανά «άφωνη»,αλλά αυτή τη φορά για καλό σκοπό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.