Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Εφοριακοί:ο Ροντούλης παρεμβαίνει προς όφελος της περιφέρειάς του. Ροντούλης:το ίδιο θα έκανα και για άλλες περιοχές

Σε μια αποκάλυψη που προκαλεί αίσθηση προέβη το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος των εφοριακών Χαράλαμπος Νικολακόπουλος.
Ο κ. Νικολακόπουλος στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου αποκάλυψε...


 παρέμβαση μέλους της κυβέρνησης Παπαδήμου, προκειμένου να μην κλείσουν δύο ΔΟΥ στη Θεσσαλία.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολακόπουλο, πρόκειται για τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αστέριο Ροντούλη, ο οποίος παρενέβη στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, για να μην διακοπεί η λειτουργία των ΔΟΥ Τυρνάβου και Αγιάς στο νομό Λαρίσης, όπου εκλέγεται.

Ο πρόεδρος των εφοριακών ακόμη δήλωσε ότι θα ασκηθούν ένδικα μέσα κατά του πρώην Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων Διομήδη Σπινέλλη για τις πρόσφατες δηλώσεις του ότι υπάρχει συναλλαγή μεταξύ φορολογούμενων και εφοριακών με τελικό ζημειωμένο το κράτος και τα έσοδα του προϋπολογισμού.

Σε ό,τι αφορά τα έσοδα του προϋπολογισμού, οι εκπρόσωποι των εφοριακών δήλωσαν ότι είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί ο στόχος για το 2012, καθώς η ύφεση συνεχίζεται και οι ελεγκτικές υπηρεσίες έχουν αποδυναμωθεί πλήρως λόγω έλλειψης προσωπικού (εφεδρεία, αποχωρήσεις κτλ).

Η απάντηση του κ. Ροντούλη

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 97,2 ο κ. Ροντούλης δήλωσε έκπληκτος για τα όσα κατήγγειλαν οι εφοριακοί.

Ο κ. Ροντούλης είπε ότι υπήρξε επαφή μεταξύ του ιδίου και του γγ του υπουργείου Ηλία Πλασκοβίτη, στη διάρκεια της οποίας ο κ. Ροντούλης είπε στον γενικό γραμματέα ότι οι δύο επίμαχες εφορίες εξυπηρετούν χιλιάδες κόσμου-παραγωγούς, που πρέπει να εξυπηρετούνται στον τόπο κατοικίας τους.

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είπε ακόμα στον γγ ότι οι δύο δήμαρχοι σε Αγιά και Τύρναβο, δηλώνουν έτοιμοι να δημιουργήσουν φορολογικά ΚΕΠ, ώστε αν τελικά καταργηθούν οι δύο ΔΟΥ να μην χρειάζεται να μετακινηθούν οι κάτοικοι.

Συμπλήρωσε ακόμα ότι το ίδιο αίτημα θα μετέφερε στον κ. Πλασκοβίτη για οποιαδήποτε άλλη περιοχή της χώρας ήταν έτοιμη να δημιουργήσει φορολογικό ΚΕΠ σε περίπτωση κατάργησης της ΔΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.