Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Έκαναν δωρεές με κλεμμένες πιστωτικές κάρτες.

Η ιστοσελίδα της εταιρείας ασφάλειας Stratfor παραμένει κλειστή μετά από επίθεση που δέχτηκε από ομάδα που αυτοαποκαλείται Anonymous.
Σε μήνυμά τους στο διαδίκτυο οι Anonymous ανακοινώνουν ότι...


έκλεψαν χιλιάδες ηλεκτρονικές διευθύνσεις και στοιχεία πιστωτικών καρτών από την εταιρεία ασφάλειας στο διαδίκτυο, για να προσφέρουν ένα εκατομμύριο δολάρια σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.
Η Anonymous επίσης αναφέρει ότι η εταιρεία ασφάλειας δεν κατάφερε να κρύψει τα στοιχεία των πελατών της κάνοντας την έτσι επιρρεπή σε κλοπή.
Την ανακοίνωση της κλοπής έκανε η Stratfor στην σελίδα της στο Facebook. Πελάτες της Stratfor είναι το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, η Πολεμική Αεροπορία και οι Ένοπλες Δυνάμεις. Η Anonymous δηλώνει ότι χρησιμοποίησε τα κλεμμένα στοιχεία για να κάνει δωρεές σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις συμπεριλαμβανομένου του Ερυθρού Σταυρού, της CARE και της Save the Children. Υποσχέθηκε μάλιστα ότι αναμένεται να κάνει το ίδιο με κλεμμένα στοιχεία από διασημότητες.

πηγή:voanews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.