Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΣΟΚ στο Ρέθυμνο με υπόθεση παιδεραστίας.

Σοκ προκαλεί η είδηση της σύλληψης ενός 50χρονου άνδρα το βράδυ της Πέμπτης στο Ρέθυμνο, στον οποίο αναμένεται να απαγγελθεί κατηγορία για αδικήματα σε βάρος ανηλίκων. Η υπόθεση παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις αφού...


 ο 50χρονο λόγω της φύσης του επαγγέλματός του-δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητισμού ,ερχόταν συνεχώς σε επαφή με ανήλικους

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο 50χρονος είχε τεθεί σε παρακολούθηση από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας έπειτα από καταγγελίες που είχαν γίνει σε βάρος του,ωστόσο ήταν δύσκολη η τεκμηρίωσή τους.
Την Πέμπτη οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα του σπιτιού του και εισέβαλαν στο εσωτερικό, όπου βρισκόταν ο ίδιος και δυο 13χρονα παιδιά.
Η εικόνα που αντίκρισαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τους επιβεβαίωσε τις καταγγελίες που είχαν.
Ο 50χρονος συνελήφθη και κρατείται, ενώ η Αστυνομία ειδοποίησε τους γονείς των δυο παιδιών να μεταβούν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, όπου και με διακριτικότητα και παρουσία ψυχολόγου τους ενημέρωσαν για το τι είχε συμβεί.

Κάποια παιδιά φαίνεται να είχαν εκμυστηρευτεί στους γονείς τους τη συμπεριφορά του απέναντι τους και εκείνοι είχαν καταφύγει στην Αστυνομία ζητώντας βοήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.