Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Έκαναν διαρρήξεις με την βοήθεια του...Άγιου Κοσμά (ευλόγησων)

Δύο νεαρές γυναίκες ηλικίας 20 και 28 ετών συνέλαβε επ'αυτοφώρο μέσα στο σπίτι της αστυνομικός.Ειδικότερα οι δύο γυναίκες , αφού ... ευλόγησον

παραβίασαν την πόρτα εισόδου διαμερίσματος διώροφης οικίας, μπήκαν σε αυτό και αφαίρεσαν έναρολόι και έναν χρυσό σταυρό. Η πράξη τους όμως έγινε αντιληπτή από την αστυνομικό ιδιοκτήτρια της οικίας, η οποία τις ακινητοποίησε και ειδοποίησε την Άμεση Δράση, αστυνομικοί της οποίας μετέβησαν στο σημείο και τις συνέλαβαν.

Στην κατοχή των δύο γυναικών τους βρέθηκε μία πλαστικοποιημένη χάρτινη εικόνα του Αγίου Κοσμά, την οποία οι συλληφθείσες χρησιμοποιούσαν για την παραβίαση ανασφάλιστων θυρών.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οι δύο συλληφθείσες κατά το τελευταίο δίμηνο έχουν διαπράξει στο Περιστέρι έξι διαρρήξεις , από τις οποίες αφαίρεσαν χρηματικά ποσά και κοσμήματα. Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 25.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.