Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Άρης: Κέρδισε τον Παναθηναϊκό, λύγισε στην Τρίπολη


Ο Άρης έμεινε με το μυαλό κολλημένο στη μεγάλη εντός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού, πριν μία εβδομάδα, στο Κλεάνθης Βικελίδης. Στην Τρίπολη η ομάδα δεν κατέβηκε ποτέ...




Ο πρώην προπονητής του Άρη, έδωσε μεγάλο μάθημα, από τον πάγκο του Αστέρα, στην απόφαση της διοίκησης των κιτρίνων να τον αποπέμψουν από την τεχνική ηγεσία ως... ακατάλληλο.

Η ανοδική πορεία που καταγράφει ο Αστέρας Τρίπολης, από την ημέρα που ανέλαβε ο Σάκης Τσιώλης (2 νίκες σε 4 ματς), συνεχίζεται. Οι Αρκάδες επικράτησαν 1-0 του Αρη,, έφτασαν τις 3 νίκες και δικαιολογημένα ελπίζουν σε καλύτερη συνέχεια.

Στον αντίποδα, ο Άρης δεν υπήρχε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δείγμα ότι σε ολόκληρο το 90λεπτο είχε μόνο μία καλή φάση με την κεφαλιά του Φατί στο δεύτερο μέρος που απέκρουσε έξοχα ο Χακόμπο.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 31΄ με την κεφαλιά-ψαράκι του Ουσέρο, μετά τη σέντρα του Μπρέσκα, ενώ έφτασαν τουλάχιστον άλλες τρεις φορές κοντά στο δεύτερο γκολ, χωρίς, όμως, να τα καταφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.