Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Ανήλικοι διαρρήκτες στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Δυο αγοράκια μόλις 14 και 12 χρόνων φιλοδοξούσαν να γεμίσουν τις τσέπες τους με χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα που θα έβρισκαν στο σπίτι ενός Έλληνα...
που έφυγε για τις ΗΠΑ ξεχνώντας να ασφαλίσει την πόρτα του! Όμως, τους είδαν κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.     

Οι αστυνομικοί του τμήματος Αρχαγγέλου έφτασαν πριν οι δυο πιτσιρικάδες ολοκληρώσουν την απόπειρα διάρρηξης στο Γεννάδι της Ρόδου και τσάκωσαν επ’ αυτοφώρω τους δυο ανήλικους Ρουμάνους.

Ένα 14χρονο Ελληνόπουλο μαζί με έναν 18χρονο φίλο του βρήκαν τρόπο να βγάλουν χαρτζιλίκι στη Δράμα, παραβιάζοντας έναν αυτόματο πωλητή! Όμως, δεν πρόλαβαν να χαρούν τα 10 ευρώ που άρπαξαν, καθώς οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν. Τα δυο παιδιά θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.