Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Κτίριο φτιαγμένο από 1.000 χρωματιστές πόρτες!

Η εγκατάσταση ονομάζεται “Doors” και είναι το πρώτο κτίριο στον κόσμο με τις περισσότερες πόρτεςΗ εγκατάσταση ονομάζεται “Doors” και είναι το πρώτο κτίριο στον κόσμο με τις περισσότερες πόρτες...
Είναι συγχρόνως παράξενο και εντυπωσιακό. Ο Νοτιοκορεάτης καλλιτέχνης και σχεδιαστής Choi Jeong-Hwa θέλοντας να ομορφαίνει τα κτίρια της πόλης του αποφάσισε να τα “ντύσει” με πόρτες!
Ο καλλιτέχνης δεν θέλησε να χρησιμοποιήσει πινέλα και χρώματα, αλλά μάζεψε όσες παλιές χρωματιστές πόρτες μπορούσε από τους δρόμους για να δημιουργήσει μια ασυνήθιστη και εντυπωσιακή κατασκευή, μεταμορφώνοντας ένα δεκαόροφο κτίριο σε πολύχρωμο έργο τέχνης.
Ο ίδιος τονίζει πως τοποθέτησε μία προς μία τις πόρτες στις εξωτερικές πλευρές του κτιρίου, δίνοντας χρώμα στο μουντό αστικό τοπίο της πόλης. Η εγκατάσταση ονομάζεται “Doors” και είναι το πρώτο κτίριο στο κόσμο με τις περισσότερες πόρτες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.