Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Συνελήφθησαν 12χρονοι κλέφτες!


Από μικροί χωμένοι στις κλεψιές. Κι οι γονείς τους... άφαντοι. Η είδηση σοκάρει. 12χρονοι, έκλεβαν μηχανάκια με τέτοια ευκολία που θα ζήλευαν ακόμη κι... επαγγελματίες κλέφτες...




Πρόκειται για δύο αθίγγανους, οι οποίοι χθες, λίγο μετά τις 7.00 το βράδυ έκλεψαν ένα μηχανάκι, από εξωτερικό χώρο συνεργείου μοτοποδηλάτων στην οδό Αθηνών στη Λαμία.

 Οι δύο δράστες έγιναν αντιληπτοί από τους γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα τον έναν από τους δύο να σπρώχνει το μηχανάκι και τον συνέλαβαν, ενώ αναζητούν και τον συνεργό του τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά.

 Οι αστυνομικοί αναζητούν για να οδηγήσουν στο αστυνομικό μέγαρο και τους γονείς των ανήλικων αθίγγανων, που φυσικά είναι αυτοί που θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη για παραμέληση εποπτίας ανηλίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.