Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Παρέμβαση Κουλούρη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1


Τελικά ο Κουλούρης, εκτός του ότι "γράφει" κάθε έννοια νομιμότητας, έδειξε ότι έχει και περίσιο θράσσος...




Βγήκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για να καταγγείλει τον Γιώργο Καραΐβάζ που αναμετέδωσε τα λεγόμενά του, ότι δηλαδή δεν είχε ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο αυτοκίνητό του, το βράδυ που πέρασε 4 κόκκινα φανάρια και εν συνεχεία έβρισε τους αστυνομικούς που τον σταμάτησαν για έλεγχο και χτύπησε με το αυτοκίνητό του τον έναν από αυτούς!

Την επίμαχη δήλωση την έκανε στο ραδιόφωνο του Flash! Και πήρε στον ΑΝΤ1 τηλέφωνο να τους "τα χώσε" γιατί τα αναμετέδωσαν!!!

Και το θράσσος του δεν έχει τέλος. Αντί να αφήσει να Ελένη Ράικου να κάνει τη δουλειά της, που καραμπινάτα διαπίστωσε σωρεία παραβάσεων από πλευρά ηγεσίας της αστυνομίας, εντάσσει τους δημοσιογράφους στο "συντεταγμένο παιχνίδι που έχει στηθεί σε βάρος του με στόχο την πολιτική εξόντωσή του".

Κι ως γνήσιος πολιτικός που... τιμάει τα παντελόνια του, προέταξε ως δικαιολογία ότι οι αστυνομικοί δεν έπρεπε ούτε λίγο ούτε πολύ να τον βγάλουν από το αυτοκίνητό του, επειδή είχε μαζί του την κόρη του!!!

Αλήθεια, κύριε Κουλούρη, το πανάκριβο mercedes που έχετε με leasing, σε ποια εταιρεία το έχετε δηλωμένο; Τι είδους δραστηριότητες αναπτύσει η εν λόγω εταιρεία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.