Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Όταν παρανομεί ο Κούγιας... στα ίχνη του Κουλούρη [ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ]

http://www.onair24.gr/sites/default/files/imagecache/preview/photos/koygias_ramba.jpg

Δείτε καρέ - καρέ, πώς ο Κούγιας, σαν άλλος... Κουλούρης, "έγραψε κανονικά" τους αστυνομικούς και πάρκαρε τη θέση του μπροστά από την μπάρα των αναπήρων. Και δεν βρέθηκε ένας "γαλονάς" να δώσει εντολή στους αστυνομικού να του ξηλώσει τις πινακίδες και να του σηκώσει με τον γερανό το αυτοκίνητο...




Η σκηνή συνέβη στις 12.30 σήμερα το μεσημέρι της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου 2012. Ο γνωστός δικηγόρος βρέθηκε στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και προτίμησε τον δρόμο από το parking που βρίσκεται απέναντι από το δικαστικό μέγαρο.
Το περιπολικό, μάλλον ...φυλούσε την απαστράπτουσα κατάλευκη AUDI s5, μη τυχόν και τη γρατσουνίσει κανένα ΑΜΕΑ, που θα ήθελε να περάσει από τη διάβαση. Το makpress κατάγραψε τη σκηνή και φέρνει το ρεπορτάζ στη δημοσιότητα.

Δείτε τις φωτογραφίες: 










πηγή: makpress

1 σχόλιο:

  1. Αίσχος. Quelle decadence! Τέτοια κατάπτωση από το μοντελοπνίχτη δεν την περίμενα. Δε μπορούσε να πάει με τη Ferrari του, με το Lexus ή έστω με τη Mercedes; Μέχρι εκεί έχει φτάσει η κρίση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.