Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Στη μεγάλη οθόνη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου


Στη μεγάλη οθόνη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Μόνο «στα καλά καθούμενα» δεν ανέβηκαν στα ύψη οι μετοχές της Πηνελόπης Αναστασοπούλου. Η πλέον δημοφιλής ηθοποιός τον τελευταίο καιρό, μέσα από τη συμμετοχή της στο «Dancing on ice», ετοιμάζεται για νέο «χτύπημα», αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη....


Μαζί της και η εκρηκτική Κλέλια Ρένεση, που ξαφνιάζει μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Με λένε Βαγγέλη».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Κλέλια Ρένεση και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ήδη έδωσαν τα χέρια και θα είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές της νέας ταινίας του Νίκου Ζαπατίνα, με προσωρινό τίτλο «Στα καλά καθούμενα».

Πρόκειται για ακόμη μία ταινία δρόμου, όπως σχεδόν όλες του σπουδαίου σεναριογράφου και σκηνοθέτη. Τα γυρίσματα στο μεγαλύτερο μέρος τους θα γίνουν σε Αθήνα και Πελοπόννησο, με κύριο σύνθημα «Ξεβολευτείτε, γιατί χανόμαστε». Μια καθαρά κοινωνικού χαρακτήρα ταινία, με πολύ γέλιο όμως, απρόοπτα και εκπλήξεις.

Αν και ο σκηνοθέτης κρατάει κλειστά τα χαρτιά του για το θέμα της ταινίας, όπως μάθαμε, ο ρόλος που θα υποδυθεί ο Θανάσης Τσαλταμπάσης αναφέρεται σε έναν τύπο ο οποίος βαριέται τη ζωή του και από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι στημένος μπροστά στην τηλεόραση. Κάτι αναπάντεχο όμως φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν κρύβει την ικανοποίησή του γι’ αυτή τη συνεργασία του και περιμένει πώς και πώς να αρχίσουν τα γυρίσματα.

Την ίδια διάθεση έχει και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία όμως τηρεί σιγήν ιχθύος και το μόνο που αποκαλύπτει στα οικεία της πρόσωπα είναι πως πρόκειται για μια κωμική ταινία και χαίρεται πολύ για τον ρόλο που της έχει προταθεί.

Με τον Θανάση Τσαλταμπάση ο Νίκος Ζαπατίνας είχε συνεργαστεί και στην ταινία «Ο Ηλίας του 16ου», στην οποία ο ηθοποιός υποδυόταν τον αντίστοιχο ρόλο που στην κλασική ταινία ερμήνευε ο Θανάσης Βέγγος. Ο σκηνοθέτης επιστρέφει ύστερα από ένα χρόνο με την ταινία «Μια φορά κι ένα… μωρό», με τους Πέτρο Φιλιππίδη και Σάκη Μπουλά.
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.