Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Τι είπε ο Μαλέλης για Μενεγάκη-Μελέτη;


 
Καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν στην εκπομπής του "Βράδυ", στον ΑΝΤ1, ο διευθυντής ενημέρωσης του Star,Σταμάτης Μαλέλης...
 
Ποια ήταν τα τηλεοπτικά προϊόντα στα οποία πίστεψε, αλλά δεν είχαν την αναμενόμενη επιτυχία; «Πίστευα ότι η μεσημεριανή ζώνη θα πάει πιο καλά, αλλά είναι δύσκολος αντίπαλος η Μενεγάκη. Ίσως δεν είχα υπολογίσει τόσο καλά τη δύναμή της», παραδέχτηκε, ενώ για το κεντρικό εναλλακτικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού ανέφερε: «Νομίζω ότι τελειώνει κι αυτό… Αν και νομίζω ότι η ιστορία του lifestyle θα κάνει μια κοιλιά, αυτό (το lifestyle γενικότερα) δεν τελειώνει ποτέ».
Όσο για τις φήμες που θέλουν την Ελεονώρα Μελέτη να μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού, ο Σταμάτης Μαλέλης απέφυγε να πάρει θέση, λέγοντας: «Η Μελέτη θα πάει όπου αποφασίσουμε ότι θα πάει. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, πρέπει να κάνουμε αλλαγές. Δεν μπορούμε να κάνουμε μαγκιές με τα λεφτά του άλλου. Πρέπει να κόψουμε εκπομπές».
Ποια είναι όμως η γνώμη του για την ελληνική τηλεόραση γενικώς; «Τα κανάλια θα έπρεπε να είναι πολύ λιγότερα από ό,τι είναι. Κανονικά θα έπρεπε να ήταν τρία, αλλά εφόσον είναι περισσότερα πρέπει να δώσουμε μάχη για να κρατηθούν οι θέσεις εργασίας» τόνισε.

Αν είχε τη δυνατότητα να κάνει τρεις βασικές μεταγραφές αστέρων στο κανάλι του, «θα έπαιρνα τον Λαζόπουλο, θα έκανα ένα κανονικό πρωινό με τη Μενεγάκη και θα έκανα ένα πολύ δυνατό ριάλιτι με εσένα (σ.σ τον Πέτρο Κωστόπουλο)».

με πληροφορίες από:  tvnea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.