Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Κοτέτσια και εγκατάλειψη στο εθνικό προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά [ΦΩΤΟ]

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΝΙΚΟΛΑ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ
Αυτά που αντικρύζει κανείς μπαίνοντας στο χώρο που βρίσκονται οι Ξενώνες των Αθλητών στο ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά αλλά και περιδιαβαίνοντας όλη την περιοχή αυτή, είναι πέραν κάθε λογικής, για να μη πούμε πως, η κατάσταση εκεί μέσα είναι απαράδεκτη και απερίγραπτη, προκαλώντας ανάμικτα συναισθήματα, από θλίψη μέχρι και ντροπή.
Οι Ξενώνες των αθλητών...


 καθώς και ο περιβάλλοντας χώρος έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του. Παντού υπάρχουν σκουπίδια, μπάζα, κομμένα δέντρα και σαπισμένα στρώματα.
Τις εικόνες της εγκατάλειψης έρχεται να συμπληρώσει ένα κοτέτσι, το οποίο προφανώς κάποιος ένοικος (αθλητής;) έχει εγκαταστήσει για ιδία χρήση.

Αυτό, επίσης, που διερωτάται εύλογα κάποιος, είναι ότι, κανένας αρμόδιος, τουλάχιστον από τις δύο προηγούμενες διοικήσεις, δεν φρόντισε να τα ελέγξει όλα αυτά;

Πληροφορίες μας από σοβαρές και αξιόπιστες πηγές, κάνουν λόγο και για άλλα, εξ ίσου σημαντικά προβλήματα, τα οποία, η πρόσφατα διορισθείσα νέα Διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου του Αγίου Κοσμά, έχει καταγράψει και δρομολογεί τη λύση τους. Και αναφερόμαστε σε θέματα που έχουμε παρουσιάσει εδώ και χρόνια, μέσα από εκτενή δημοσιεύματα της έντυπης έκδοσής μας "ΒΗΜΑ" της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (παρανομίες και αυθαιρεσίες στον "Ιππόκαμπο", χώρος Αγίου Αλεξάνδρου κ. ά.).




Ως προς το ζήτημα της κατάστασης που επικρατεί μέσα στο "Αθλητικό Χωριό" και ειδικότερα σε ότι αφορά την φιλοξενία των αθλητών εκεί, απ' ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, το νεοδιορισθέν Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ. του ΕΑΚΝ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ, το έχει εντάξει, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε, στις άμεσες προτεραιότητές της και το πλέον πιθανό, είναι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να έχουμε νέους όρους ως προς την διαμονή (φιλοξενία), οι οποίοι θα βασίζονται τόσο σε αμιγώς αντικειμενικά όσο και σε κοινωνικά κριτήρια.
Τώρα, και σε ότι έχει σχέση με τις εικόνες εγκατάλειψης που είπαμε και στην αρχή, δεν νομίζουμε πως χρειάζεται να σχολιάσουμε τίποτα εμείς, αφού από μόνες τους τα λένε όλα! Εκείνο όμως που μπορούμε με πικρία και οργή να καταδείξουμε, είναι πως, για άλλη μια φορά, τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων δεν διαχειρίστηκαν σωστά από τους εκάστοτε κυβερνώντες. Τουλάχιστον αυτό...

πηγή:vimaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.