Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Ο Usher είναι κακός πατέρας!

Ο Usher είναι ακόμα στα μαχαίρια με την πρώην σύζυγό του Tameka Raymond, αφού ο τραγουδιστής διεκδικεί την από κοινού επιμέλεια των δυο παιδιών τους, αλλά η Tameka αρνείται κατηγορώντας τον ότι είναι «κακός πατέρας»....
Το βασικό πρόβλημα της πρώην του είναι ότι δεν ο Usher δεν δίνει αρκετά χρήματα για τα παιδιά τους, τον 3 ετών Usher V και την 2 ετών Naviya. Από την πλευρά του ο διάσημος τραγουδιστής πέρασε στην αντεπίθεση και κατέθεσε στο δικαστήριο αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν την οικονομική του συνεισφορά.

Η Tameka έχει καταθέσει στο δικαστήριο ότι ο πρώην άντρας της έχει κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών μπροστά στα παιδιά τους και έχει εκφράσει τους φόβους της ότι υπάρχει περίπτωση να φύγει μαζί με τα παιδιά στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.