Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Βρήκαν τον 20χρονο που κουβάλαγε μολότοφ!


Την Τετάρτη, στην ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη του συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, γράψαμε στο planet-greece για το σακίδιο που τους άφησε... δώρο με μια μολότοφ, ένας νεαρός, μαζί με την ταυτότητά του...



Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., ο νεαρός το απόγευμα της Τετάρτης κοντά στα Προπύλαια, προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη, εγκατέλειψε ένα σακίδιο που περιείχε βόμβες μολότοφ και μια αντιασφυξιογόνα μάσκα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τον 20χρονο σταμάτησαν την Τετάρτη αστυνομικοί, κατά τη διάρκεια προληπτικών ελέγχων πριν από τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα και του ζήτησαν την ταυτότητα. Ο νεαρός τους την έδωσε αλλά ξαφνικά τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και πρόλαβαν να του αρπάξουν το σακίδιο που είχε στον ώμο, το οποίο και εγκατέλειψε διαφεύγοντας τρέχοντας.

Με βάση τα στοιχεία που είχαν από την ταυτότητα, εντοπίσθηκε σήμερα και συνελήφθη. Σήμερα, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

2 σχόλια:

  1. μαγκες μαλακιες ειναι αυτα
    μια μασκα ειχε το παιδι και την ταυτοτητα
    οι μολοτοφ του φορτωθηκαν μετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν έχετε στοιχεία που μπορείτε να βοηθήσετε, στείλτε μας να τα δημοσιεύσουμε. Το e-mail μας είναι γνωστό. Το επαναλαμβάνουμε: planetgreece.blog@gmail.com

      Διαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.