Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Σκόρερ ο Τζιμπούρ, ήρωας ο Κάρολ

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/article1431920.ece/ALTERNATES/w620/KAROL_OCFP3010.jpg

Παρότι αγωνίστηκε στο τελευταίο 20λεπτο ως τραυματίας, ο Ρόι Κάρολ σε δηλώσεις του, εξήγησε ό,τι συνέχισε να αγωνίζεται στον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με τη Ρούμπιν επειδή...



το ζητούσε ο κόσμος της ομάδας!

Ο Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ ήταν μακράν ο κορυφαίος των ερυθρολεύκων και σε συνδυασμό με την εμφάνισή του στη Μόσχα, δεν θα ήταν αδικία να υποστηρίξει κανείς, πως η μισή πρόκριση της ομάδας του Πειραιά του ανήκει.

«Ήταν δύσκολο ματς και τα παιδιά τα πήγαν καλά. Είχα ένα ψιλοπρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο που με ενοχλούσε. Ολη η ομάδα δούλεψε σκληρά και εγώ και τα παιδιά Όλοι μας πήγαμε καλά», δήλωσε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ενώ σχετικά με το γιατί δεν έγινε αλλαγή, είπε:

«Συνέχισα για τον κόσμο, πονούσα. Ίσως θα πρέπει να μείνω νομίζω 2-3 με τρεις βδομάδες έξω, αλλά τώρα θα ευχαριστηθώ την στιγμή. Επεσα δύο φορές αλλά σηκώθηκα γιατί το ζητούσε ο κόσμος. Η νίκη ήταν μια ομαδική προσπάθεια».

Την εμφάνιση του Κάρολ αποθέωσαν και οι συμπαίκτες του, όπως ο Κέβιν Μιραλάς, που σχολίασε: «Έκανε ουσιαστικές επεμβάσεις και στα δυο παιχνίδια, είναι μέλος της ομάδας και είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι γι' αυτόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.