Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Τραγικός αλλά και τυχερός ο Παναθηναϊκός στη Euroleague!


Η νέα τραγική εμφάνιση του Παναθηναϊκού εντός έδρας (προηγήθηκε αυτή επί της Ούνιξ Καζάν) έφερε την δεύτερη ήττα των «πρασίνων» στο Top 16 της Euroleague, με 67-58, από την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά...



Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς παρά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα εξασφάλισε και μαθηματικά το εισιτήριο για τα πλέι οφ της διοργάνωσης και εξακολουθεί να ελπίζει ακόμη στην κατάκτηση της πρώτης θέσης, αρκεί την 6η και τελευταία αγωνιστική να νικήσει στη Ρωσία την Ούνιξ.

Η ομάδα από το Καζάν ηττήθηκε ανέλπιστα χθες από την Φενερμπαχτσέ στην Τουρκία, στην παράταση με 94-87, κι έτσι όλα θα κριθούν στις 29 Φεβρουαρίου στη Ρωσία. Εκεί, όπου ο Παναθηναϊκός δεν θέλει απλά τη νίκη, αλλά και τη διαφορά του +7 (είχε χάσει με 6 πόντους στο ΟΑΚΑ) προκειμένου να τερματίσει πρώτος και να πάρει το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.