Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

"Αυτοί τα βγάλανε..." [BINTEO]

Λασπολόγοι και συκοφάντες λέει η Ντόρα

Οι πολιτικοί αντίπαλοι της Ντόρας Μπακογιάννη κάνουν λόγο για την την... ταφόπλακα στην καριέρα της και το νεόκοπο κόμμα της...



Συγγενικό πρόσωπο και συγκεκριμένα ο σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη ήταν τελικά εκείνος που έβγαλε εκτός Ελλάδος τον Μάρτιο του 2011 το 1 εκατ. ευρώ.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός πήγε στη Βουλή και χαρακτήρισε «φιάσκο» και «φαρσοκωμωδία» τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες. Όπως εξήγησε η Ντόρα Μπακογιάννη ο σύζυγος της ρευστοποίησε μετοχές που είχε στην Αμερική για την αγορά ενός πλοίου και έκανε λόγο για «επιχειρηματική δραστηριότητα».

Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε με τον κ. Νικολούδη, είπε η Ντόρα Μπακογιάννη και τόνισε πως οι δηλώσεις πόθεν έσχες τόσο της ιδίας όσο και του συζύγου της είναι κατατεθειμένες στη Βουλή. Υποστήριξε επίσης, ότι δεν αποκλείεται η όλη υπόθεση μπορεί να κρύβει σκοπιμότητες με στόχο να πλήξουν την ίδια και το κόμμα της καθώς η Δημοκρατική Συμμαχία έφερε στην επιφάνεια το θέμα με τα οικονομικά των κομμάτων.Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.