Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Αβραμόπουλος:ανασχηματισμός και αυτοδυναμία στις εκλογές

Αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, έτσι ώστε αυτό να γίνει πιο ευέλικτο και πιο αποτελεσματικό, προτείνει στον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Ο υπουργός ΕΘνικής Άμυνας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ημερησία», επαναφέρει την ανάγκη...


 εθνικής συννενόησης τονίζοντας πως στις κρίσιμες στιγμές «όλοι θα πρέπει να προτάσσουμε τον συλλογικό εθνικό στόχο από την ατομική μας επιβίωση».
Ο κ. Αβραμόπουλος τονίζει πως «η κυβέρνηση αυτή θα πρέπει να πετύχει και για τον σκοπό που της έχει ανατεθεί και έχει αναλάβει αλλά και για να αφήσει μια κληρονομιά εθνικής συννενόησης, καθώς θα τη χρειασθούμε στο μέλλον».
Προσθέτει πως οι επόμενες εκλογές θα είναι καταλυτικές για το πολιτικό σύστημα και θα δώσουν άλλο διαπραγματευτικό αέρα και κύρος στη νέα κυβέρνηση καθώς, όπως εκτιμά, η Ελλάδα βρίσκεται στο μεταίχμιο ενός πολιτικού ανασχηματισμού. Σημειώνοντας δε πως η ΝΔ «πηγαίνει στις εκλογές για αυτοδυναμία», ο αντιπρόδρος του κόμματος ξεκαθαρίζει πως σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει, η ΝΔ «πάντοτε διαπνεόμενη από αντιλήψεις εθνικής ευθύνης θα επιδιώξει τη συνεργασία με άλλα κόμματα, γιατί τούτες τις ώρες αυτό προτάσσουμε, την εθνική ενότητα, που διαχρονικά και ιστορικά αυτή η παράταξη υπηρετούσε και υπηρετεί».
Θέτοντας ως βασική προτεραιότητα την ενίσχυση των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων ο κ. Αβραμόπουλος επισημαίνει πως το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων δεν έχει επηρεαστεί και δεν θα επηρεαστεί από τα νέα σκληρά μέτρα.

πηγή:ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.