Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Παραδίδουν τις έδρες τους Βορίδης - Γεωργιάδης

Αυτή την ώρα οι δύο τους βρίσκονται στα γράφεια του κόμματος και αναμένεται να επισημοποιηθεί η προσχώρηση τους.Αυτή την ώρα οι δύο τους βρίσκονται στα γράφεια του κόμματος της ΝΔ και αναμένεται να επισημοποιηθεί η προσχώρηση τους....
Οι δύο βουλευτές του ΛΑΟΣ που σήμερα προσχωρούν στη ΝΔ αποφάσισαν να παραδώσουν τις βουλευτικές τους έδρες. Αυτή την ώρα οι δύο τους βρίσκονται στα γράφεια του κόμματος και αναμένεται να επισημοποιηθεί η προσχώρηση τους στη Νέα Δημοκρατία.
Οι δύο βουλευτές αποφάσισαν να παραδώσουν τις έδρες τους για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στη σχέση τους με τον Γιώργο Καρατζαφέρη ο οποίος θα καλύψει τις δύο έδρες με πολιτικά στελέχη που ακολουθούν στη λίστα σύμφωνα με τις τελευταίες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.