Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Ονειρεύεται Ευρώπη ο ΟΦΗ...


Η εκπληκτική πορεία του ΟΦΗ στη Σούπερ Λιγκ συνεχίζεται. Με τον Νίκο Αναστόπουλο να έχει πάρει από το χέρι την ομάδα του Ηρακλείου και να την οδηγεί ολοταχώς...

στα ευρωπαϊκά σαλόνια, κέρδισε και τον Εργοτέλη στο κρητικό ντέρμπι με 1-0. Σκόρερ ο Παπουλής, που ο προπονητής του του έδωσε έναν διαφορετικό ρόλο, γεγονός που αξιοποίησε άψογα.

Ο ΟΦΗ παρέμεινε στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα με 32 βαθμούς. Μπορεί η κατοχή της μπάλας να ήταν 73-27 % για τον Εργοτέλη καθ` όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, όμως ο ΟΦΗ ήταν αυτός που απέκτησε προβάδισμα στο σκορ.

Μόλις στο 9ο λεπτό, από το τραγικό λάθος των Δάρλα και Γιοβάνοβιτς, ο Παπουλής εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία των αντιπάλων του και με σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Πίρσον (0-1).

Ο Εργοτέλης σε όλο το υπόλοιπο ημίχρονο ήταν καταιγιστικός. Στο 18` την κεφαλιά του Κουτσιανικούλη σχεδόν εξ επαφής απέκρουσε εντυπωσιακά ο Βεζυρίδης, ο οποίος αντέδρασε σωστά και στο 22`, όταν νίκησε σε τετ α τετ (από την πάσα του Λεάλ) τον επιθετικό του Εργοτέλη.

Οι γηπεδούχοι έψαξαν με πάθος το γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 55`, από την εξαιρετική προσπάθεια του Λεάλ, η μπάλα έφτασε στον Μπούντιμιρ όμως εκείνος δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει για τον Εργοτέλη. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 71`, ο ΟΦΗ είχε μοναδική ευκαιρία για να «καθαρίσει» το ματς, όμως η κεφαλιά του Σίσιτς από το ένα μέτρο σταμάτησε στον Πίρσον.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, την... άγουσα για τα αποδυτήρια πήραν ο Κουτσιανικούλης με δεύτερη κίτρινη κάρτα αλλά και ο τεχνικός του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου, για διαμαρτυρία στον Σπάθα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.