Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Καμμένος: «Θα πάρω πίσω τα χαράτσια» (ναι, και λεφτά υπάρχουν)


Κι αν δεν το καταλάβατε καλά, άρχισε από σήμερα κι επίσημα η προεκλογική περίοδος....




Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι γλάροι επανέλαβε ο Πάνος Καμμένος σε τηλεοπτικού του εμφάνιση σήμερα το πρωί και σημείωσε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με πολιτικές δυνάμεις και πρόσωπα που ψήφισαν το Μνημόνιο.
«Θα πάρουμε πίσω την Ελλάδα και τα χαράτσια» συμπλήρωσε, χωρίς βέβαια να πει λέξη για το πού θα βρει τα... λεφτά που υπάρχουν.

4 σχόλια:

  1. Αυτο σημαινει προθερμανση για κωλοτουμπα.Οσο για το ''γλαρος'' θα πει ''εχουμε γλαροσουπα''.Χωρις χρημα η αγορα ο καθενας θα ταζει ο,τι του κατεβει αρκει να γινει βο(υ)λευτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εαν δεν σας αρεσει η αποψη που εκφραζει στηριξτε τους εθνοπροδοτες ΝΔδουλες-ΠΑΣΟΚους που ξερουμε που βρισκουν τα λεφτα που υποτιθετε οτι ειναι για τον ελληνικο λαο και φυσικα ξερουμε με ποιο τροπο γινεται η σωτηρια μας.Αντε να χαθειτε επιτελους εθελοδουλοι προσκυνημενοι.Η ανοχη εχει τα ορια της.Και η αισχροι προπαγανδα επισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας δημοκρατες που που κανετε και λογοκρισια.ΕΜΕΤΟΣ.Τιποτα αλλο δεν σας αξιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί φίλοι.ΞΑΝΑΛΕΜΕ πως δεν στηρίζουμε κανέναν,δεν κάνουμε προπαγάνδα για να κανέναν.Γράφουμε τις αποψεις μας όπως και εσείς γράφετε τα σχόλιά σας με στόχο να αφυπνιστούμε απέναντι σε όλους.Για να μην νομίσει κανένας ότι μας κοροϊδεψε.Μη μας αδικείται.Σας ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.