Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Σήμερα «όλοι είναι Έλληνες»

Σήμερα «όλοι είναι Έλληνες»
«Είμαστε όλοι Έλληνες».
Αυτό το σύνθημα «ακούγεται» σε πολλές πόλεις της Ευρώπης σήμερα, στα συλλαλητήρια που έχουν οργανωθεί, στο πλαίσιο μιας παγκόσμιας διαδήλωσης αλληλεγγύης υπέρ της Ελλάδας για τις δύσκολες ώρες που περνάει λόγω κρίσης. Οι πορείες ξεκίνησαν στις 2 το μεσημέρι, ώρα ...
Ελλάδος, σε Παρίσι, Εδιμβούργο, Λονδίνο, Βερολίνο, Άμστερνταμ, Βρυξέλλες αλλά και Νέα Υόρκη συγκεντρώνουν χιλιάδες κόσμου, οι οποίοι οργανώθηκαν για μια ακόμη φορά μέσω μιας μεγάλης καμπάνιας στο διαδίκτυο
16:00 Σε εξέλιξη η πορεία διαμαρτυρίας και στο Άμστερνταμ. «Θα εξεγερθούμε» διακυρήσσουν οι Ολλανδοί. 
15:01 Σύμφωνα με πληροφορίες, η πορεία στο Παρίσι έχει συγκεντρώσει πάνω από 2.000 άτομα, που κατευθύνονται στα γραφεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, στη γαλλική πρωτεύουσα. 
14:35 «Όχι στην Ευρώπη των αρπακτικών του καπιταλισμού, ναι στην Ευρώπη της αλληλεγγύης». Με αυτό το σύνθημα χιλιάδες Γάλλοι και Έλληνες που διαμένουν στο Παρίσι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του Τροκαντερό. Πάνω από 17 συνολικά οργανώσεις έχουν δηλώσει συμμετοχή κάτω από τον συντονισμό της «Union Syndicales de Solidarite» ( Eνωση Συνδικαλιστικών οργανώσεων αλληλεγγύης), μεταξύ των οποίων το κίνημα των Αγανακτισμένων, η Πρωτοβουλία Ελλήνων φοιτητών και εργαζομένων και το Μέτωπο της Αριστεράς.




14:30 Με το σύνθημα «We are all Greeks» πραγματοποιείται πορεία πολιτών στο Εδιμβούργο, της Σκοτίας.


24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.