Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Πυρά κατά της Ελένης Μενεγάκη για το σχόλιό της για τα μεσημεριανά


Πυρά κατά της Ελένης Μενεγάκη για το σχόλιό της για τα μεσημεριανά

Η δήλωση της Ελένης Μενεγάκη για τις μεσημεριανές εκπομπές προκάλεσε πλήθος σχολίων. Τι είπαν όσοι υπηρέτησαν αυτή τη ζώνη.
Τι το ήθελε η Ελένη Μενεγάκη να πει ότι οι μεσημεριανές εκπομπές πριν την έλευση της σε αυτήν τη ζώνη ήταν περισσότερο...κουτσομπολίστικες; Ο ένας μετά τον άλλον που υπηρέτησαν το συγκεκριμένο πόστο βγήκαν και απάντησαν στην παρουσιάστρια. Η Φαίη Σκορδά η οποία για αρκετές σεζόν παρουσίασε το "Πολύ Μπλα Μπλα" σχολίασε τις δηλώσεις της Ελένης λέγοντας πως: "Εγώ επειδή έχω δουλέψει αρκετά χρόνια στη μεσημεριανή ζώνη, φαντάζομαι ότι και στα πρωινά συζητάμε τα lifestyle θέματα. Απ΄την άλλη γίνονται και σοβαρά θέματα, τα οποία τα πρωινά ποτέ δεν είχαν. Και κοινωνικά, και θέματα επικαιρότητας και ενημέρωσης, τα οποία ένας παρουσιαστής της πρωινής ζώνης, αν δεν είχε τα φόντα δεν θα μπορούσε να υπηρετήσει".

Το θέμα επίσης σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας με την Ελεάννα Τριφύδου μέσω της ραδιοφωνικής τους εκπομπής. "Και το life-style είναι ένα ρεπορτάζ και το life-style είναι είδηση, οπότε και υπηρετείται κανονικά από δημοσιογράφους, όπως υπηρετείται κανονικά από δημοσιογράφους και το πολιτικό ρεπορτάζ", είπε ο Λιάγκας και συμπλήρωσε η Τριφύδου: "Η Ελένη κάνει αυτές τις τοποθετήσεις την ώρα που κατάφερε να κάνει μία μεγάλη καριέρα, λόγω των κουτσομπολίστικων εκπομπών και περιοδικών, πουλώντας τη ζωή της σε κουτσομπολίστικες εκπομπές και περιοδικά" !

Πολλοί κατηγόρησαν την Ελένη πως στοχοποίησε την εκπομπή "Κους Κους" που μέχρι πέρσι μεταδιδόταν την ίδια ώρα που πλέον παίζει η Ελένη Μενεγάκη. Η ίδια απάντησε μέσω Twitter πως δεν εννούσε εκείνη. "Όλοι μπορούν να καταλάβουν πως με αυτό που είπα δεν στοχοποίησα την Κατερίνα... Άλλωστε έκανε το πιο λάιτ πρόγραμμα".

Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή που ήταν στο πάνελ και στη συνέχεια παρουσιάστρια μεσημεριανών εκπομπών, στην Πρωινή Μελέτη σχολίασε τις συγκεκριμένες δηλώσεις. "Ήταν ένα άστοχο σχόλιο! Δεν θέλω να πιστεύω ότι ήθελε να στοχοποιήσει συγκεκριμένες εκπομπές και παρουσιάστριες. Η Φαίη καλώς έκανε και υποστήριξε τον εαυτό της και τη ζώνη η οποία την ανέδειξε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.