Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Σεισάχθεια.Υπογράφουμε όλοι για την Ελλάδα μας.

Μπαίνουμε όλοι εδώ και υπογράφουμε για το καλό της πατρίδας μας και το...


 στέλνουμε και σε γνωστούς μας στο εξωτερικό.

http://www.1millionsignatures.eu/


ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ»



1. Με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, που, δημοσιεύτηκε την 30-1-2012,αναγνωρίστηκε, το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, «Η ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ».

2. Η Κίνηση, θεμελιώνεται στο ΑΡΘΡΟ 120 του Ελληνικού Συντάγματος.

3. Σκοπό έχει, την ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ, του επονείδιστου, ειδεχθούς και καταστροφικού, ελληνικού χρέους.

4. Ως αρχή, η Κίνηση, συλλέγει ένα εκατομμύριο Ευρωπαίους πολίτες, –υπογραφές- για δρομολόγηση των διαδικασιών, προς την ψήφιση «ΝΟΜΟΥ» στην Ευρωπαϊκή Ενωση για καθιέρωση της ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ στην περίπτωσηκατάστασης ανάγκης, ενός κράτους - μέλους.

Δυνατότητα καθιέρωσης Νόμου, με υπογραφές από ένα εκατομμύριο ευρωπαίους, περιέχεται στην Συνθήκη της Λισσαβώνας (άρθρο 8).

5. ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ δηλαδή το χρέος, όταν η καταβολή του, περιορίζει την κυριαρχία, την ασυλία και την αξιοπρέπεια του κράτους -μέλους και στερεί τον πληθυσμό από βασικά ανθρώπινα δικαιώματα. Οπως αυτά στην Ασφάλεια, στην Υγεία, στην Παιδεία, στην κοινωνική Πρόνοια, στην Εργασία κ.λ.π.

6. Αξιώνει Νόμο επιπρόσθετα, για ν’ απαγορευτεί μελλοντικά, ο δανεισμός στην Ευρώπη, «επί σώμασι».

7. Θεωρεί, πως, η Σεισάχθεια, (απόσειση χρέους), είναι, η μόνη διέξοδος του φαινομένου και της εποχής.

8. Πιστεύει, πως, οι κερδοσκόποι, αρκετές καταστροφές.. σώρευσαν!. Αρκετά κέρδισαν, ανήθικα... Αρκετές χώρες πτώχευσαν. Αρκετά σπίτια έκλεισαν!

Τώρα χάνουν!..

Γυρίζει ο τροχός!!

9. Τα Μέλη, δεν έχουν καμμία οικονομική επιβάρυνση.

10. Η Κίνηση, βρίσκει θυελλώδη ανταπόκριση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Εγγράφονται μέλη και υπογράφουν από την Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Ολλανδία, Φινλανδία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Πολωνία, Ουγγαρία, Πορτογαλία, Ρουμανία, η Σλοβενία, Σουηδία κ.λ.π.

ΣΗΜΕΡΑ είμαστε, ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Αύριο Πορτογάλοι. Μεθαύριο Ιταλοί και ούτω καθ’ εξής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.