Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Πόσο "λίγος" τελικά μπορεί να είναι ένας πολιτικός;

Όταν έγινε οι τραγωδία του "Σαμίνα" ο ακατονόμαστος ήταν υπουργός εμπορικής ναυτιλίας.Τότε ,που δεκάδες ζωές χάθηκαν δεν ένοιωσε την ανάγκη να παραιτηθεί.Τώρα που είναι "υποτίθεται" υπουργός προστασίας του πολίτη...


 κάηκε η Αθήνα,75 καταστήματα έγιναν στάχτη στο κέντρο που παραδόθηκε στους πλιατσικολόγος.Οι αστυνομικές δυνάμεις ποτές δεν έκαναν μεγαλύτερη χρήση δακρυγόνων και ποτέ άλλοτε δεν ξεπετάγονταν η μία μετά την άλλη τρομοκρατικές οργανώσεις.Μέχρι και στο μετρό έβαλαν βόμβα και η αστυνομία, την οποία διάλυσε , δεν είχε την παραμικρή πληροφορία.Και πάλι όμως δεν ένοιωσε την ανάγκη να παραιτηθεί.Πότε ένοιωσε αυτή την ανάγκη;Όταν θέλησε να ικανοποιήσει τη φιλοδοξία του για να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.Αυτός είναι ο ακατονόμαστος.Να τον χαίρονται στο κόμμα του.

1 σχόλιο:

  1. Εδώ που τα λέμε πληρεί όλα τα προσόντα για την συγκεκριμένη θέση στο συγκεκριμένο κόμμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.