Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ο Βελόπουλος φοβάται για τη ζωή του! (...και φαντάζεται ιστορίες συνωμοσίας με αμερικανούς και μυστικές υπηρεσίες)

velopoulos logothetis 200x300 Άκης Ρούσσος. Ο Βελόπουλος φοβάται για τη ζωή του!Μήπως σου την έστησαν τα... Νεφελίμ;
 
Πληθαίνουν τα ερωτηματικά για τις διασυνδέσεις βουλευτών του ΛΑΟΣ με ηγετικά μέλη της «μαφίας της Θεσσαλονίκης» , ύστερα κι από τον νέο κύκλο φωτογραφιών που αποκαλύπτει «Το Βήμα».
Σε μία από αυτές εικονίζεται ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Κυριάκος Βελόπουλος να σφιχταγκαλιάζει -μετά τους Μάρκο Καραμπέρη και Δημήτρη Λαμπάκη – και τρίτο κατηγορούμενο για συμμετοχή στο κύκλωμα εκβιάσεων και τοκογλυφίας.
Πρόκειται για τον 48χρονο Δημήτρη Λογοθέτη (στη φωτογραφία αγκαλιά με τον κ. Βελόπουλο) που κατηγορείται ότι...


 βοηθούσε στις παράνομες τραπεζικές συναλλαγές του κυκλώματος. Επιπλέον σε μία άλλη φωτογραφία ο κ. Βελόπουλος φαίνεται να κτυπάει… παλαμάκια στον κατηγορούμενο ως αρχι-τοκογλύφο Μάρκο Καραμπέρη, ενώ στο μικρόφωνο είναι ένας άλλος εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση. Οι φωτογραφίες αυτές με πρωταγωνιστή τον κ. Βελόπουλο ο οποίος εμφανίζεται να γλεντάει μαζί με κορυφαία μέλη του κυκλώματος και να δείχνει μια εντυπωσιακή οικειότητα μαζί τους, δημιουργούν σειρά αποριών για το είδος των σχέσεων του βουλευτή του ΛΑΟΣ με τους αρχιτοκογλύφους της Θεσσαλονίκης.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση που είχε χθες το πρωί ο Κυριάκος Βελόπουλος ,με τον δημοσιογράφο Άκη Ρουσσο μίλησε για πρώτη φορά, με ξεκάθαρο τρόπο για κίνδυνο κατά της ζωής του από εταιρείες και μάλιστα Αμερικανικές που στην αρχή συμβουλευτικά αλλά μετά με απειλές κατά της ζωής του, να σταματήσει να μιλαει για το χρυσό που έχουμε στο Κιλκίς και στα αλλά μέρη μέχρι το 2014. Και το συσχέτισε μάλιστα με τα δημοσιεύματα που τον δείχνουν αγκαλιά με τον κύριο Μάρκο Καραμπέρη αλλά και τους άλλους δυο συμβούλους του. Το πρόγαμα δεν είναι απλό και έχει να κάνει με κυκλώματα εκβιαστών και μου θυμίζει υπόθεση ΣTΡΟΣ ΚΑΝ!!!!

πηγή: portalpierias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.