Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ένα βήμα πριν τον αποκλεισμό από την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός

Μπουμσόνγκ: "Μας κοροϊδεύετε εδώ και μήνες" 

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξέσπασαν μετά την ομιλία του Δημήτρη Γόντικα και την πρότασή του για διακανονισμό. Διαβάστε φοβερές ατάκες από τους Μπουμσόνγκ, Καραγκούνη και Κατσουράνη...


Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Παιανία για να εξηγήσει στους παίκτες πως έχει η κατάσταση στα διοικητικά αλλά και να τους παρακαλέσει να υπογράψουν τους διακανονισμούς για να μην ανάψει το "κόκκινο φως" η UEFA όσον αφορά τη συμμετοχή της ομάδας στην Ευρώπη, με το γεγονός αυτό να δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να διατυπώσουν την έντονη ανησυχία τους.

Εκείνος μάλιστα που μίλησε περισσότερο από όλους ήταν ένας ξένος άσος του "τριφυλλιού", Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ, με τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό να κάνει λόγο για συνεχιζόμενη κοροϊδία των ποδοσφαιριστών από τους διοικούντες και να εκφράζει την απορία του για ποιο λόγο να υπογράψουν τους διακανονισμούς που τους προτείνονται.

"Έχετε δίκιο. Κανονικά δεν έπρεπε να είστε εδώ εσείς οι δύο (σ.σ τον Δημήτρη Γόντικα συνόδευσε στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας το πρώην μέλος του Δ.Σ. Στράτος Σωπήλης), διότι εσείς είστε μαζί μας από την πρώτη ημέρα.

Θα έπρεπε να είναι εδώ οι υπόλοιποι. Τα άλλα μέλη του Δ.Σ., οι μέτοχοι, που είναι; Γιατί δεν είναι εδώ", ήταν οι πρώτες κουβέντες του πρώην άσου της Λιόν σύμφωνα με την εφημερίδα "Goal", ο οποίος όμως συνέχισε με ακόμα πιο αγανακτισμένο ύφος.

"Μας κοροϊδεύουν όλοι εδώ και μήνες. Τον Σεπτέμβριο μας είπατε θα τα πάρετε τον Οκτώβριο, τον Οκτώβριο πήγαμε στο Νοέμβριο και φτάσαμε Μαρτίο και ακόμα τίποτα.

Και ακόμα κανένα φως. Όλοι μας κάναμε υπομονή, αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση γιατί να υπογράψουμε; Γιατί, αφού δεν είναι σίγουρο τίποτα.

Και μέσα σε ολα είμαστε πλέον "όμηροι" της κατάστασης, αφού εάν δεν υπογράψουμε μετά θα βγει το κλαμπ και θα μας δώσει στον κόσμο, λέγοντας ότι "αυτός, αυτός και αυτός δεν υπέγραψε και είναι υπεύθυνος που δεν βγήκαμε Ευρώπη".

Απόλυτα σύμφωνος με τον "Μπουμ" ήταν και ο Κώστας Κατσουράνης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "είναι ντροπή που μας κοροϊδεύει η ομάδα τόσο καιρό, πρέπει να διασφαλίσουμε τα χρήματά μας", ενώ ο Καραγκούνης ανέφερε:

"Εδώ έφτασαν την ιστορία του Παναθηναϊκού; Είναι ντροπή".

Εκτός Ευρώπης;

Τα χαρτιά των διακανονισμών θα βρίσκονται αύριο στα χέρια τους κι αφού τα μελετήσουν θα εκδώσουν την οριστική τους απόφαση, πιθανότατα με κοινή ανακοίνωση που θα διανεμηθεί στον Τύπο.

Οι παίκτες με τη στάση τους αυτή θέλουν να «ενεργοποιήσουν» τους μετόχους, οι οποίοι κυριολεκτικά έχουν εξαφανιστεί τον τελευταίο καιρό, έτσι ώστε να μάθουν από «πρώτο χέρι» για το αν υπάρχει «φως στην υπόθεση» ή θα πρέπει να κοιτάξουν να διασφαλίσουν τα χρήματά τους με όλα τα νόμιμα μέσα.

Πλέον, ο κίνδυνος αποκλεισμού του Παναθηναϊκού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της σεζόν 2012/2013, είναι περισσότερο ορατός από ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.