Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Αυτή είναι η βόμβα που βρέθηκε στο μετρό [ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ]

Οι φωτογραφίες της βόμβας

Πέντε φωτογραφίες  από τον αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, που βρέθηκε το Σάββατο (25-2-2012) το απόγευμα στον τερματικό σταθμό του Μετρό στο Αιγάλεω έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία...
















Ο εμπρηστικός μηχανισμός βρέθηκε στο τελευταίο βαγόνι του συρμού, που εκτελούσε το δρομολόγιο ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – ΑΙΓΑΛΕΩ και έφτασε στον τερματικό σταθμό του Αιγάλεω την 17:18 ώρα του Σαββάτου 25-2-2012. Ήταν τοποθετημένος εντός της χάρτινης πράσινης σακούλας που απεικονίζεται σε μερικές από τις παραπάνω φωτογραφίες.

Παρακαλούνται όσοι επιβάτες του συγκεκριμένου συρμού, αντελήφθησαν οτιδήποτε σχετικό με τον μηχανισμό αυτό ή το άτομο/α που τον μετέφερε/αν, να επικοινωνήσουν με τις τηλεφωνικές γραμμές 170, 1014 και 1964 της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Υπενθυμίζεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.